Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (μέλος της ΟΕΒ), ανακοινώνει ότι παρατείνεται η υποβολή των υποψηφιοτήτων για το διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year 2017», μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι το Βραβείο του νικητή θα απονεμηθεί σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Quality manager) που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του. Ο διαγωνισμός «Cyprus Quality Leader of the Year» διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας για 6η συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό και το κορυφαίο γεγονός για την Ποιότητα στη χώρα μας.

Ο διαγωνισμός «Quality Leader of the Year» είναι θεσμός που καθιερώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (EOQ) όπου κάθε χρόνο ανακηρύσσεται ο European Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Αντιπροσώπους – Μέλη του EOQ. Ο νικητής του Κυπριακού διαγωνισμού θα αναδειχθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και συντελεστές βαρύτητας που έχει θεσπίσει ο EOQ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας στο
e-mail mgregoriou@oeb.org.cy ή στο fax 22 66 94 59 ή στη διεύθυνση Ακροπόλεως 2 & Γλαύκου γωνία (κτίριο ΟΕΒ), 2000 Στρόβολος.

Οι αιτήσεις συμμετοχής και ο ενημερωτικός οδηγός είναι διαθέσιμα πιό κάτω.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Συνδέσμου
(κ. Μιχάλη Γρηγορίου) στο τηλ. 22 66 51 02.

Brochure
Application Form
CV Form