Απονεμήθηκε το Βραβείο στον «Cyprus Quality Leader of the Year 2014»

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (μέλος ΟΕΒ και EOQ) βράβευσε σε ειδική τελετή το νικητή του διαγωνισμού “Cyprus Quality Leader of the Year 2014” Δρ. Τάσο Κουνούδη, Διευθυντή της Signal Generix.

Το βραβείο παρέδωσε στον Δρ. Κουνούδη ο πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας κ. Ανδρέας Ιωαννίδης στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου 2015 στα πλαίσια Ημερίδας για παρουσίαση των νέων προτύπων ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και της Διαχείρισης Ρίσκου που έγινε σε συνεργασία με την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ)

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας ως μέλος και εθνικός αντιπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) διοργάνωσε για 3η χρονιά το διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year».Το βραβείο απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Quality Manager) που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του. Ο «Quality Leader of the Year» είναι θεσμός που καθιερώθηκε από τον EOQ και βάσει της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο European Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Αντιπροσώπους – Μέλη του EOQ.

Η επιλογή του νικητή έγινε λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα προσωπικά επιτεύγματα του Δρ Κουνούδη όσο και την συμβολή του στην προώθηση της έννοιας της Ποιότητας και στην επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας εκφράζει και δημόσια τα συγχαρητήρια του στον Δρ. Κουνούδη για την ανάδειξη του ως ο Εθνικός Νικητής για το 2014. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στα υπόλοιπα στελέχη επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό με αξιόλογες αιτήσεις.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας σύντομα θα προκηρύξει το διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year 2015».