Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, στα πλαίσια των προσπαθειών για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στα Μέλη, διοργανώνει εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργοστάσιο της βιομηχανίας ΚΕΑΝ που βρίσκεται στη Λεμεσό. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 και ώρα 12.00-14.00.

Κατά την εκπαιδευτική επίσκεψη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της  ΚΕΑΝ και στις διάφορες γραμμές παραγωγής, θα παρουσιαστεί ο τρόπος λειτουργίας, οι διεργασίες, τα συστήματα διαχείρισης που εφαρμόζει η βιομηχανία και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Οι συμμετέχοντες αναμένεται να αποκομίσουν πολύτιμες πληροφορίες από τον τρόπο λειτουργίας μια ιστορικής και σύγχρονης εξαγωγικής βιομηχανίας με σημαντική προσφορά στην οικονομία της χώρας μας.

Ταυτότητα ΚΕΑΝ

Η ΚΕΑΝ είναι μια καθαρά κυπριακή εταιρεία με πέρα των 70 χρόνων ζωής. Ιδρύθηκε το 1949 από τον Κ. Τάκη Χριστοδούλου με σκοπό την αξιοποίηση των μεγάλων ποσοτήτων εσπεριδοειδών που παρήγαγε η Κύπρος, για την παραγωγή αναψυκτικών και άλλων ποτών. Έχει περάσει από πολλά στάδια εξέλιξης και σήμερα παραμένει από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αναψυκτικών, χυμών και squash στη Κύπρο. Επίσης εξάγει και ένα σημαντικό όγκο προϊόντων σε πάνω από 60 χώρες.

Τα Μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Επίσκεψη, παρακαλούνται όπως με ενημερώσουν μέχρι τις 8 Απριλίου στο email info@quality.org.cy

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας.