Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (Μέλος της ΟΕΒ) με ιδιαίτερη ικανοποίηση και υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι δύο από τους νικητές προηγούμενων χρόνων του διαγωνισμού “Cyprus Quality Leader”, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο κράτος και την κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Κυριάκος Κόκκινος νικητής του διαγωνισμού “Quality Leader” το 2015 και η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ), κα Ριάνα Κωνσταντίνου νικήτρια το 2017, αναδεικνύονται μέσα από το έργο τους ως οι Ηγέτες που ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων αξιόλογων στελεχών, στις δύσκολες και πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας νιώθει δικαίωση που τα δύο αυτά στελέχη απέδειξαν και αποδεικνύουν καθημερινά ότι διαθέτουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για τον Ηγέτη Ποιότητας, δηλαδή, ακεραιότητα, επαγγελματισμό, στρατηγική εστίαση, συστημική θεώρηση των θεμάτων που αναφύονται και συνεχή βελτίωση.

Ο Σύνδεσμος Ποιότητας, ως εθνικός αντιπρόσωπος στην Κύπρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ), διοργανώνει τα τελευταία εννέα χρόνια τον διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year». Το βραβείο του διαγωνισμού  απονέμεται σε ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων ή οργανισμών του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα που προωθούν την Ποιότητα.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για σκοπούς ασφαλείας, η τελετή βράβευσης του νικητή για τον φετινό διαγωνισμό έχει ανασταλεί και θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.