Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας στα πλαίσια ενημέρωσης και κατάρτισης των Μελών του για τις καλές πρακτικές που ακολουθούν με επιτυχία πρωτοπόρες εταιρείες σε θέματα σχεδιασμού και εφαρμογής Επιχειρησιακής Στρατηγικής σας προσκαλεί σε Webinar στο οποίο θα παρουσιαστεί η περίπτωση της IKEA.

Οι Κυπριακές επιχειρήσεις / οργανισμοί καλούνται να προσανατολιστούν στρατηγικά μέσα σε ένα απρόβλεπτο και ανταγωνιστικό επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού τα στελέχη τους χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία, γνώσεις και αποτελεσματικές πρακτικές που θα τα βοηθήσουν να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για να διατηρήσουν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και να τις οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Ο Σύνδεσμος Ποιότητας, όπως γνωρίζετε, στηρίζει ένθερμα κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην αναβάθμιση της πολιτικής για την Στρατηγική και της Ποιότητας των Μελών του και για τον σκοπό αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου πιστεύει πως η διεξαγωγή του Webinar θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που προσφέρονται στα Μέλη που θα το παρακολουθήσουν. Το Webinar θα προσφερθεί δωρεάν αποκλειστικά για τα Μέλη του Συνδέσμου και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 11.00πμ μέσω της πλατφόρμας Ζoom.

Για εγγραφή στο Webinar, πατήστε ΕΔΩ.