Ολοκληρώθηκε το webinar του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας για παρουσίαση των καλών πρακτικών σχεδιασμού και εφαρμογής επιχειρησιακής Στρατηγικής που εφαρμόζει to IKEA σε παγκόσμιο επίπεδο. Συμμετοχή Μελών του Συνδέσμου, του Γενικού Γραμματέα του EOQ.

To webinar πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενημέρωσης και κατάρτισης των Μελών του Συνδέσμοτ για τις καλές πρακτικές που ακολουθούν με επιτυχία πρωτοπόρες εταιρείες σε θέματα σχεδιασμού και εφαρμογής Επιχειρησιακής Στρατηγικής .

Οι Κυπριακές επιχειρήσεις / οργανισμοί καλούνται να προσανατολιστούν στρατηγικά μέσα σε ένα απρόβλεπτο και ανταγωνιστικό επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού τα στελέχη τους χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία, γνώσεις και αποτελεσματικές πρακτικές που θα τα βοηθήσουν να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για να διατηρήσουν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και να τις οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Ο Σύνδεσμος Ποιότητας, στηρίζει ένθερμα κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην αναβάθμιση της πολιτικής για την Στρατηγική και της Ποιότητας των Μελών του και για τον σκοπό αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου πιστεύει πως η διεξαγωγή του δωρεάν Webinar προσέδωσε προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες στα Μέλη που το παρακολούθησαν.

Το webinar ειναι διαθέσιμο για να το παρακολουθήσετε