Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, (μέλος της OΕΒ), ως Εθνικός Αντιπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) στην Κύπρο, προκηρύσσει τον Διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader 2022». Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ποιότητας για 10η χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό και το κορυφαίο γεγονός για την Ποιότητα στη χώρα μας και εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού «European Quality Leader.

Το Βραβείο απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, που προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του/της. Ο νικητής / νικήτρια τους Διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «European Quality Leader» που διοργανώνει ο EOQ.

Τα έντυπα συμμετοχής (Application Form & CV Form) καθώς και άλλες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί πιο κάτω.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τις 30 Νοεμβρίου, 2022 στο email info@quality.org.cy Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γραμματέα του Συνδέσμου (Μιχάλη Γρηγορίου τηλ. 22643000).

Ενημερωτικό
Application Form
CV Form