Ο Σύνδεσμος Ποιότητας στην ετήσια γιορτή της Ποιότητας ανακήρυξε τον κορυφαίο εργάτη της Ποιότητας “Cyprus Quality Leader” για το 2021 στο πρόσωπο του κ. Βαγγέλη Δημοσθένους Διευθύνων Συμβούλου της Kratis Training and Consulting Ltd.

O Σύνδεσμος Ποιότητας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια προς τον κ. Δημοσθένους για την ανάδειξη του ως ο Cyprus Quality Leader 2021. Είμαστε βέβαιοι ότι το ταξίδι σας προς την ποιότητα και την αριστεία θα συνεχιστεί.
Ο κ. Δημοσθένους εκπροσώπησε ήδη την χώρα μας, στον ετήσιο πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του European Organization for Quality, ανταγωνιζόμενος επάξια με τους καλύτερους Ευρωπαίους Quality Leaders.
Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς του διαγωνισμού μας, το βραβείο απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και που προωθεί, κατά τεκμήριο, την ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα.
Τα κυριότερα επιτεύγματα του κύριου Δημοσθένους περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
– Ανάπτυξη ενός λειτουργικού μοντέλου Συστήματος Διαχείρισης της ασφάλειας των ασθενών που ήδη χρησιμοποιείται από διάφορους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης.
– Προέδρευσε της επιτροπής υπεύθυνης για την ανάπτυξη των Ευρωπαϊκών Κανονισμών με τίτλο «Aviation Human Factors Training”.
– Συντόνισε και εφάρμοσε συστήματα διαχείρισης Ασφάλειας για οργανισμούς όπως η Etihad Airways, Rolls Royce, Saudia Airline Cargo κ.α.
– Διοργάνωσε συνέδρια για την ασφάλεια επιβατών.
– Ετοίμασε έκθεση για την αεροπορική στρατηγική στην Κύπρο.
– Είναι Μέλος του European Aviation Safety Agency.
Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ποιότητας κ. Ανδρέας Ιωαννίδης, “φωτεινές αναλαμπές όπως αυτή που βραβεύουμε σήμερα, μας δίνουν κουράγιο να ελπίζουμε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν επαγγελματίες ανάμεσα μας που συνεχίζουν να αγωνίζονται μόνοι ή με μικρές ομάδες, αντιμετωπίζοντας και χλευασμούς πολλές φόρες, στην προσπάθεια τους για αλλαγή και βελτίωση σε πάμπολλούς τομείς της χώρας μας”.
Φέτος συνεχίζουμε για δέκατη χρονιά με την προκήρυξη σχετικού διαγωνισμού για τον «Quality Leader of the year 2022» και με το Συνέδριο Ποιότητας στις 10 Νοεμβρίου.