Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Συνέδριο Ποιότητας 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2019 στο κτίριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία με συμμετοχή μεγάλου αριθμού Μελών, συνεργατών και προσκεκλημένων.

Οι παρουσιάσεις του πρώτου μέρος των παρουσιάσεων του Συνεδρίου Ποιότητας κάλυψαν την εταιρική κοινωνική ευθύνη, κώδικα διακυβέρνησης στο δημόσιο και καλές πρακτικές ασφάλειας και υγείας. Το δεύτερο μέρος των παρουσιάσεων περιλάμβανε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για την αποτελεσματική επικοινωνία, σύστημα διαχείρισης κατά της δωροδοκίας και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σε πολιτικό σώμα.

Η ανάγκη για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων σε όλο το φάσμα της οικονομίας και κοινωνίας αποτέλεσε το κεντρικό μήνυμα του panel discussion του Συνεδρίου Ποιότητας με συμμετοχή του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη και του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργου Σαββίδη με Συντονιστή τον Γενικό Διευθυντή της ΟΕΒ κ. Μιχάλη Αντωνίου.

Τα πορίσματα και συμπεράσματα θα αξιολογηθούν και αξιοποιηθούν κατάλληλα από τον Σύνδεσμο Ποιότητας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, ομιλητές, υποστηρικτές και χορηγούς. Ποιότητα Πάντα και Παντού.

Μέγας Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί: PwC Cyprus, Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης

Οι παρουσιάσεις του Συνεδρίου έχουν αναρτηθεί πιο κάτω μαζί με φωτογραφικό υλικό.

Αλέξανδρος Αντωναράς
Χρυστάλλα Ασημένου
Μαρία Ευδοκίμου
Γιώργος Τόφα
Αθηνά Παναγιώτου
Χατζηβασιλειου Φρόσω και Πολυδώρα Σαλάτα

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 221

DSC_7790 (002)